barang

kategori

kira-kira

pausahaan

Hangzhou AiDu Trading Co, Ltd. geus jum'atan didaptarkeun salaku parusahaan dagang, ayana di kota HangZhou, Cina. Ngan sabeulah port Shanghai. Urang utamana difokuskeun exporting tipena béda kaos kaki / hosiery kaasup akherat kaos kaki, womens kaos kaki, kaos kaki orok, kaos kaki olahraga, pingping kaos kaki tinggi, kaos kaki cekelan, kaos kaki diabetik ... Jeung ngembangkeun langkung ti 10-taun sarta usaha dina widang ieu. urang ayeuna geus ngadegkeun struktur lengkep suplai bahan, produksi jeung penjualan.

 

pabrik urang owns 300 kaos kaki komputerisasi mesin nyulam, 110 mesin filature, sarta 260 mesin stitching, kira 500 pagawe professional ...

maca deui
nempo sadaya
nempo sadaya