produkt

Kategoritë

për

kompani

Hangzhou Aidu Trading Co., Ltd. është regjistruar ligjërisht si një kompani tregtare, të vendosura në qytetin Hangzhou të Kinës. Vetëm pranë portin e Shangait. Ne kryesisht përqëndrohet në eksportimin e llojeve të ndryshme të çorape / çorape përfshirë mens çorape, grave çorape, çorape baby, çorape sportive, kofshë çorape të lartë, çorape rrokje, çorape diabetik ... Me zhvillimin e më shumë se 10-vjet dhe përpjekjet në këtë fushë. tani ne kemi krijuar një strukturë të plotë të furnizimit me materiale, prodhimit dhe shitjes.

 

Fabrika jonë posedon 300 çorape kompjuterizuar thurje makina, 110 makina Filature, dhe 260 makina qepur, rreth 500 punëtorë profesional ...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha
Shiko te gjitha