produk

kategori

bab

perusahaan

Hangzhou AiDu Trading Co., Ltd. wis sah pangguna minangka perusahaan dagang, dumunung ing kutha Hangzhou, Cina. Mung jejere port ShangHai. We utamané fokus ngekspor macem-macem jinis kasut / busana njero kalebu mens kasut, womens kasut, kasut baby, kasut olahraga, thigh kasut dhuwur, kasut genggeman, kasut diabetes ... Kanthi pembangunan luwih saka 10 taun lan efforts ing lapangan iki. kita saiki wis ditetepake struktur lengkap sumber material, produksi lan dodolan.

 

pabrik kita ndarbeni 300 kaki komputerisasi mesin nyulam, 110 mesin filature, lan 260 mesin jahitan, kira-kira 500 buruh profesional ...

maca liyane
ndeleng kabeh
ndeleng kabeh